14 Νοε 2016

Γνωριμία με την εταιρεία LR Health & Beauty

Σήμερα είχα την ευκαιρία, με την βοήθεια της γλυκύτατης Μαρίας (συνεργάτης της εταιρείας LR) να γνωρίσω από κοντά τα προϊόντα τους.

Ομολογώ τα είχα ακούσει πολλές φορές από αρκετές youtoubers αλλά ποτέ δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να τα δοκιμάσω.
Έτσι λοιπόν είχα την τύχη να απολαύσω  μια «σούπερ» περιποίηση προσώπου με τα προϊόντα και μηχανήματα-εργαλεία της εταιρείας.
Στην αρχή κάναμε απολέπιση της επιδερμίδας με τα ειδικά εργαλεία- μηχανήματα και έπειτα τοποθετήσαμε μασκούλες και αναπλαστική κρέμα.
Τα προϊόντα είναι πάραααα πολλά, απευθύνονται σε κάθε πρόβλημα που έχουμε (ακμή, κηλίδες, αντιγήρανση, ενυδάτωση) και πολλά άλλα. Επίσης η εταιρεία έχει συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα ομορφιάς (μεικ απ, σκιές κτλ).
Σε γενικές γραμμές να σας πω ότι, η εταιρεία υπάρχει εδω και 30 χρόνια στο χώρο της κοσμετολογίας και 20 χρόνια στην Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι φυτικά και υποαλλεργικά, δερματολογικά ελεγμένα και έχουν πιστοποιήσεις απο κορυφαίους παγκόσμιους οίκους. Όσον αφορά το μακιγιάζ, τα κραγιόν δεν έχουν μόλυβδο και τα make up δεν έχουν τάλκη, δηλαδή δεν φράζουν τους πόρους του δέρματος. Η εταιρεία δεν κάνει πειράματα σε ζώα και κάθε προϊόν έχει ημερομηνία παρτίδας παραγωγής και λήξης. Τα αρώματα έχουν υψηλή συγκέντρωση αιθέριων ελαίων, και αυτό τα κάνει να διαρκούν πάρα μα πάρα πολύ ! Δεν έχουν πετρελαϊκά παράγωγα και ορυκτέλαια και όλα τους τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα απο parabens και χρωστικές.
Είχαν την ευγενή καλοσύνη να με καλέσουν στο event για μια γνωριμία με την εταιρεία και τα πολλά προϊόντα τους και τους ευχαριστώ. Σίγουρα θα παρευρεθώ και θα σας βάλω και φωτογραφίες γράφοντάς σας και κάποια review από προϊόντα τους που δοκιμάζω αυτό τον καιρό.
Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους πατώντας εδώ 
Προς το παρόν, «θαυμάστε» μας επί το έργον και  μέχρι την επόμενη δοκιμή  και εμπειρία μου…. σας φιλώ με αγάπη 






Copyright © by Δοκιμάζω. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design